Met openbaar vervoer

Het dagcentrum bevindt zich op de campus van de Broeders van Liefde, nabij het MFC Sint-Jozef en de Sint-Paulusschool in de Ebergiste De Deynestraat.
Het dagcentrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de wagen.

CampusDeDeyne

Het dagcentrum is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Enkele honderden meter stappen…

Wil je een volledig overzicht van het tramnet en van het busnet in Gent, klik dan hier: Gent schematisch tramnet dec2016  -  Gent schematisch busnet 1 februari 2017

Openbaar vervoer (zie ook: www.delijn.be/nl/routeplanner/)

Je vindt hier alle Oost-Vlaamse kaartjes van De Lijn: www.delijn.be/nl/perronindeling/netplannen/netplannenovl.html


Vanaf Woodrow Wilsonplein (Zuid):

Bus 5 richting ‘Zwijnaarde Hekers’ > Edelsteenstraat. Afstappen tussen de Lazuurstraat en de Jaspisstraat. Wandel door de Morganietstraat tot je aan het wandelpaadje langs de Leebeek komt. Steek het beekje over via het brugje. Volg de E. De Deynestraat tot op de hoek. Op je rechterkant vind je het dagcentrum.

Vanaf Station Gent Sint-Pieters:

Tram 4 richting UZ > tot net voor het binnenrijden van het Universitair Ziekenhuis. Als je hier afstapt, heb je zeker nog 1,5 kilometer te stappen. Volg de Zwijnaardse Steenweg tot voor de brug naar Zwijnaarde. Voor de brug naar Zwijnaarde volg je de Gestichtstraat tot aan de Ebergiste De Deynestraat (rechts). Dan rechtdoor tot aan de knik in de De Deynestraat. Op de hoek is het dagcentrum gelegen. 

Bussen 70, 71, 72 richting Zwijnaarde > Oudenaardsesteenweg, halte aan MediaMarkt net voor de brug. Stap in de richting van het fietserstunneltje (langs parking MediaMarkt onder de N60 (Oudenaardsesteenweg). Wandel door het tunneltje en steek de afrit van de R4 over. Je volgt de E. De Deynestraat tot de hoek. Links op de hoek, net voor de knik in de straat, vind je het dagcentrum.

Vanuit Zwijnaarde:

Bussen 70, 71, 72 richting ‘Oostakker > Oudenaardsesteenweg, halte aan MediaMarkt (net voorbij de brug). Stap in de richting van het fietserstunneltje (langs parking MediaMarkt) onder de N60 (Oudenaardsesteenweg). Wandel door het tunneltje en steek de afrit van de R4 over. Je volgt de E. De Deynestraat tot de hoek. Links op de hoek, net voor de knik in de straat, vind je het dagcentrum.

Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 25/01/2017.

Geef een reactie